
LIA 1 Tema: Hållbar köttproduktion och riskhantering
LIA 1 Tema: Hållbar köttproduktion och riskhantering
Kursens innehåll
Kursen ges parallellt med Köttproduktion och djurvälfärd 50 YHP och mål och syfte är att ge den studerande fördjupade färdigheter och kompetenser att arbeta med köttproduktion från grunden ute på ett verkligt företag. Kursen behandlar också verktygshantering, dokumentation och fördjupar färdigheterna och ger kompetenser i självständigt arbete med riskbedömning och riskförebyggande arbete samt tillhörande dokumentation.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Behörighet. Det här behöver du kunna för att gå utbildningen
För att kunna söka till utbildningen behöver du uppfylla grundläggande behörighetskrav. Det innebär att du måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper, färdigheter och kompetenser. Vissa utbildningar kan också ha särskilda förkunskapskrav.
Vänligen notera: För att bli registrerad som studerande på en YH-utbildning hos Myndigheten för yrkeshögskolan krävs ett giltigt svenskt personnummer eller samordningsnummer. Detta för att säkerställa att vi registrerar korrekta personuppgifter hos myndigheten.
För mer information och vid frågor om person-/samordningsnummer se:
Samordningsnummer | Skatteverket eller besök deras närmaste kontor.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av

Inspiration
Eva gick grönyteutbildningen – fick jobb direkt
Efter ett helt arbetsliv inom detaljhandeln valde Eva Kivirinta att...

Inspiration, Nyhet
Joanna Castro från YH Akademin nominerad till Årets Jämställdhetspris
Joanna Castro, utbildningsledare för utbildningen Betongingenjör på YH Akademin, är en av tre...

Inspiration
Därför har du som valt yrkeshögskola gjort ett perfekt karriärval
Grattis till ditt beslut att söka till yrkeshögskola! Du har...

Inspiration
Från utbildning till verklighet inom besöksnäringen med LIA (lärande i arbete)
Under 10 veckor har våra studerande Erica och Lisen, som...