LIA 1 Tema: Hållbar köttproduktion och riskhantering
LIA 1 Tema: Hållbar köttproduktion och riskhantering
Kursens innehåll
Kursen ges parallellt med Köttproduktion och djurvälfärd 50 YHP och mål och syfte är att ge den studerande fördjupade färdigheter och kompetenser att arbeta med köttproduktion från grunden ute på ett verkligt företag. Kursen behandlar också verktygshantering, dokumentation och fördjupar färdigheterna och ger kompetenser i självständigt arbete med riskbedömning och riskförebyggande arbete samt tillhörande dokumentation.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av
Årsresumé 2024
2024 lider mot sitt slut och vi på YH Akademin...
7 anledningar att läsa en YH-kurs under 2025
Vill du utvecklas i din yrkesroll under 2025? Då är...
Ytbehandlingsspecialisten: “Du får direkt ett kvitto på att du har gjort skillnad”
Att utbilda sig till ytbehandlingsspecialist är ett smart karriärval för dig som...
Martin blev tung mekaniker i Aitik-gruvan – ”Kändes helt overkligt”
Martin Wilk arbetade med att köra hjullastare med en del...