Hoppa till innehåll
Man med tablet vid YH Akademin, förkroppsligar modern yrkesutbildning och studera på distans.

Vad roligt att du är nyfiken på YH Akademin

Vi är såklart nyfikna på dig också. Hur kan du bidra till vår verksamhet och utveckling? Hos oss blir du en del av en innovativ, härlig och motiverande gemenskap som arbetar för att varje individ ska lyckas med sitt karriärsval!

Vi bidrar till näringslivets konkurrenskraft i hela Sverige, genom att tillgängliggöra ett livslångt lärande för ett hållbart samhälle. Vi är idag drygt 100 medarbetare över hela landet, vilket skapar en geografisk frihet i vårt arbetssätt. Våra utbildningar bedrivs på distans och vi samarbetar med näringslivet i hela landet.

Vi erbjuder en bredd av YH-utbildningar som är skapta för att svara på branschernas behov. Lokalt, regionalt och nationellt. Vi samarbetar med flera hundra konsulter som är experter inom sina branscher och som hjälper oss utbilda våra studerande att uppnå ny kompetens för framtida karriärer.

Vi söker alltid utbildningsledare och utbildare med erfarenhet inom YH-världen. Är du intresserad av en anställning hos oss?  Skicka in en spontanansökan med CV och ett personligt brev så återkommer vi om vi får lediga tjänster.

Är du företagsledare och är intresserad av att samarbeta med oss? Kanske har vi ett uppdrag som kan matcha både dig och oss. Läs mer på yh.se/foretag och anmäl ditt intresse.

Följ oss gärna på LinkedIn för att veta mer kring vad som händer hos oss.