
Strategiskt hållbarhetsarbete
Strategiskt hållbarhetsarbete
Kursens innehåll
Kursen ger dig insikt i olika system för att mäta och utvärdera en verksamhets prestation och påverkan genom certifieringar samt standardiserings- och rapporteringsverktyg för miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet. Du lär dig att identifiera, analysera och hantera den påverkan som turismen och en rörelse har på sina intressenter. Vi går igenom hur du med strategiska val ska kunna hantera konsekvenser på ett konstruktivt sätt och i linje med de tillgängliga teorierna och analysmodellerna samt införa relevanta åtgärder och praktiskt hållbarhetsarbete.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Behörighet. Det här behöver du kunna för att gå utbildningen
För att kunna söka till utbildningen behöver du uppfylla grundläggande behörighetskrav. Det innebär att du måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper, färdigheter och kompetenser. Vissa utbildningar kan också ha särskilda förkunskapskrav.
Vänligen notera: För att bli registrerad som studerande på en YH-utbildning hos Myndigheten för yrkeshögskolan krävs ett giltigt svenskt personnummer eller samordningsnummer. Detta för att säkerställa att vi registrerar korrekta personuppgifter hos myndigheten.
För mer information och vid frågor om person-/samordningsnummer se:
Samordningsnummer | Skatteverket eller besök deras närmaste kontor.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av

Kompetensutveckling – vad är det?
Kompetensutveckling handlar om att medvetet stärka sina kunskaper och färdigheter...

Inspiration
Malin bytte vården mot brobyggande
Efter flera år inom vården ville Malin Green ha en...

Från hotell till betong – Semina hittade sin plats i byggbranschen
När pandemin slog till arbetade Semina Hajdarevic som arbetsledare inom hotellverksamhet under studierna....

Nyhet
Nytt samarbete för framtidens sjömat – med ostronmjöl från en invasiv art
Från miljöproblem till framtidens mat. I ett nytt samarbete mellan...