
Nordiska och svenska hållbara MICE-destinationer
Nordiska och svenska hållbara MICE-destinationer
Kursens innehåll
Syftet med kursen är att den studerande skall få kunskap i vilka krav som ställs på en bra MICE-destination och vilka krav dagen kunder har på destinationen. I kursen får också den studerande kunskap om Sveriges och de nordiska ländernas huvuddestinationer för MICE-industrin och varför de har blivit stora. I kursen får också den studerande färdighet i att efter kundbehov leta annorlunda destinationer som klarar kundens önskningar. Den studerande kunskap och färdighet i att tänka och planera efter destinationens population och se till att ge destinationen bra återbetalning för sitt värdskap samt att inte göra åverkan på kultur och natur på destinationen. Kursen ger kompetens i att via sin geografiskas kunskap kunna välja rätt destination efter kundens behov och krav.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Behörighet. Det här behöver du kunna för att gå utbildningen
För att kunna söka till utbildningen behöver du uppfylla grundläggande behörighetskrav. Det innebär att du måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper, färdigheter och kompetenser. Vissa utbildningar kan också ha särskilda förkunskapskrav.
Vänligen notera: För att bli registrerad som studerande på en YH-utbildning hos Myndigheten för yrkeshögskolan krävs ett giltigt svenskt personnummer eller samordningsnummer. Detta för att säkerställa att vi registrerar korrekta personuppgifter hos myndigheten.
För mer information och vid frågor om person-/samordningsnummer se:
Samordningsnummer | Skatteverket eller besök deras närmaste kontor.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av

Kompetensutveckling – vad är det?
Kompetensutveckling handlar om att medvetet stärka sina kunskaper och färdigheter...

Inspiration
Malin bytte vården mot brobyggande
Efter flera år inom vården ville Malin Green ha en...

Från hotell till betong – Semina hittade sin plats i byggbranschen
När pandemin slog till arbetade Semina Hajdarevic som arbetsledare inom hotellverksamhet under studierna....

Nyhet
Nytt samarbete för framtidens sjömat – med ostronmjöl från en invasiv art
Från miljöproblem till framtidens mat. I ett nytt samarbete mellan...