
LIA 2 Tema: Produktion, paketering och förädling
LIA 2 Tema: Produktion, paketering och förädling
Kursens innehåll
Kursen ges parallellt med Produktion, paketering och förädling och mål och syfte med denna kurs är att ge den studerande avancerade, praktiska kunskaper och färdigheter inom valt område av Svensk köttproduktionsförädling inom vald inriktning. Dessutom får de färdigheter i att arbeta med processer kring samverkan mellan aktörer i kedjan (dagligvaruhandel, restaurang, förädling, food service, styckning-, slakt och uppfödarled). Den studerande ska fördjupa sig i ett djurslag och delta i förädlingsarbete med råvaran från grunden och dess presentation för kunden. I kursen ingår arbete med paketering.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av

Inspiration
Karriärbyte efter 40 – tips och inspiration
Många tror att ett karriärbyte efter 40 är ”för sent”....

Nyhet
Årsresumé 2024
2024 lider mot sitt slut och vi på YH Akademin...

Inspiration
7 anledningar att läsa en YH-kurs under 2025
Vill du utvecklas i din yrkesroll under 2025? Då är...

Ytbehandlingsspecialisten: “Du får direkt ett kvitto på att du har gjort skillnad”
Att utbilda sig till ytbehandlingsspecialist är ett smart karriärval för dig som...