Kvalitetsledning och Livsmedelssäkerhet i produktion
Kvalitetsledning och Livsmedelssäkerhet i produktion
Kursens innehåll
Efter avslutad utbildning har den studerande erhållit specialiserade kunskaper om principerna bakom kvalitetsledning och analysmetoder för livsmedelssäkerhet samt om relevanta standarder och föreskrifter inom branschen. Kursen omfattar även en fördjupad kunskap om HACCP i produktionsprocesser, olika råvaror, allergener och förmågan att genomföra riskbedömningar. De studerande får färdigheter i att skapa planer för kvalitets- och säkerhetsarbete samt en förståelse för risker för sabotage (TACCP), hantering av matbedrägerier och metoderna för sårbarhetsbedömning (VACCP) inom livsmedelkedjan.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av
Årsresumé 2024
2024 lider mot sitt slut och vi på YH Akademin...
7 anledningar att läsa en YH-kurs under 2025
Vill du utvecklas i din yrkesroll under 2025? Då är...
Ytbehandlingsspecialisten: “Du får direkt ett kvitto på att du har gjort skillnad”
Att utbilda sig till ytbehandlingsspecialist är ett smart karriärval för dig som...
Martin blev tung mekaniker i Aitik-gruvan – ”Kändes helt overkligt”
Martin Wilk arbetade med att köra hjullastare med en del...