
Kvalitet och innovation i livsmedelsbranschen
Kvalitet och innovation i livsmedelsbranschen
Kursens innehåll
Kursen mål och syfte är att ge den studerande kunskaper om kvalitativt innovationsarbete i livsmedelsbranschen. Vidare ges färdigheter för att på ett fördjupat plan samverka med personal, kunder och övriga intressenter för att kontinuerligt utveckla arbetsplatsen mot en gemensam långsiktigt hållbar väg och driva förändringsprocesser genom att få färdigheter i att använda digitala hjälpmedel och kunna analysera vilka delar i kedjan som kan automatiseras. Den studerande får även kompetenser för att vägleda andra i ansvarsfullt hållbarhetsarbete och kan efter kursens slut bistå i arbete kring utvecklingsprocess hela vägen från idé till avfallshantering.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Behörighet. Det här behöver du kunna för att gå utbildningen
För att kunna söka till utbildningen behöver du uppfylla grundläggande behörighetskrav. Det innebär att du måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper, färdigheter och kompetenser. Vissa utbildningar kan också ha särskilda förkunskapskrav.
Vänligen notera: För att bli registrerad som studerande på en YH-utbildning hos Myndigheten för yrkeshögskolan krävs ett giltigt svenskt personnummer eller samordningsnummer. Detta för att säkerställa att vi registrerar korrekta personuppgifter hos myndigheten.
För mer information och vid frågor om person-/samordningsnummer se:
Samordningsnummer | Skatteverket eller besök deras närmaste kontor.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av

Inspiration
Från utbildning till verklighet inom besöksnäringen med LIA (lärande i arbete)
Under 10 veckor har våra studerande Erica och Lisen, som...

Inspiration
Thomas Betong i ledningsgruppen – ”Vi vill forma framtidens betongingenjörer”
Thomas Betong har varit engagerade i utbildningen Betongingenjör hos YH...

Inspiration
Evelina utbildar sig inom framtidens mat och proteiner
När Evelina Liedman bestämde sig för att läsa till Gastronomiledare –...

Inspiration
Från florist till tekniker tunga maskiner och fordon
För Rebecca Rastad blev utbildningen Tekniker tunga maskiner och fordon en väg...