
Kvalitet och innovation i livsmedelsbranschen
Kvalitet och innovation i livsmedelsbranschen
Kursens innehåll
Kursen mål och syfte är att ge den studerande kunskaper om kvalitativt innovationsarbete i livsmedelsbranschen. Vidare ges färdigheter för att på ett fördjupat plan samverka med personal, kunder och övriga intressenter för att kontinuerligt utveckla arbetsplatsen mot en gemensam långsiktigt hållbar väg och driva förändringsprocesser genom att få färdigheter i att använda digitala hjälpmedel och kunna analysera vilka delar i kedjan som kan automatiseras. Den studerande får även kompetenser för att vägleda andra i ansvarsfullt hållbarhetsarbete och kan efter kursens slut bistå i arbete kring utvecklingsprocess hela vägen från idé till avfallshantering.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av

Inspiration
Karriärbyte efter 40 – tips och inspiration
Många tror att ett karriärbyte efter 40 är ”för sent”....

Nyhet
Årsresumé 2024
2024 lider mot sitt slut och vi på YH Akademin...

Inspiration
7 anledningar att läsa en YH-kurs under 2025
Vill du utvecklas i din yrkesroll under 2025? Då är...

Ytbehandlingsspecialisten: “Du får direkt ett kvitto på att du har gjort skillnad”
Att utbilda sig till ytbehandlingsspecialist är ett smart karriärval för dig som...