
Hållbar utveckling och förändringsledning för kök och restaurang
Hållbar utveckling och förändringsledning för kök och restaurang
Kursens innehåll
Mål och syfte med kursen är att den studerande skall utvecklas till en progressiv ledare med kunskap och färdighet för att inspirera och engagera medarbetare för att tillsammans skapa förutsättningar för nya hållbara och ekonomiskt lukrativa gastronomiska processer och upplevelser. Den studerande får även färdigheter och kompetenser i kommunikation, coachande ledarskap, feedback och att ta svåra samtal. Dessutom kommer den studerande att få en fördjupad kunskap om branschens samhällsansvar (CSR-arbete) och färdigheter i att påverka dessa delar. Utöver detta tillkommer kunskaper och färdigheter om vanligt förekommande avtals- och anställningsfrågor vid rekrytering och personalhantering.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av

Inspiration
Karriärbyte efter 40 – tips och inspiration
Många tror att ett karriärbyte efter 40 är ”för sent”....

Nyhet
Årsresumé 2024
2024 lider mot sitt slut och vi på YH Akademin...

Inspiration
7 anledningar att läsa en YH-kurs under 2025
Vill du utvecklas i din yrkesroll under 2025? Då är...

Ytbehandlingsspecialisten: “Du får direkt ett kvitto på att du har gjort skillnad”
Att utbilda sig till ytbehandlingsspecialist är ett smart karriärval för dig som...