
Ekonomistyrning för kök och restaurang
Ekonomistyrning för kök och restaurang
Kursens innehåll
Kursens syfte är att ge den studerande fördjupade färdigheter och kompetenser för att utföra, för köket, korrekta kalkyler och prognoser och lönsamhetsberäkningar. Vidare skall den studerande kunna kalkylera risker och hantera samt följa upp avvikelser för kök av olika storlekar.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av

Inspiration
Karriärbyte efter 40 – tips och inspiration
Många tror att ett karriärbyte efter 40 är ”för sent”....
Läs mer

Nyhet
Årsresumé 2024
2024 lider mot sitt slut och vi på YH Akademin...
Läs mer

Inspiration
7 anledningar att läsa en YH-kurs under 2025
Vill du utvecklas i din yrkesroll under 2025? Då är...
Läs mer

Ytbehandlingsspecialisten: “Du får direkt ett kvitto på att du har gjort skillnad”
Att utbilda sig till ytbehandlingsspecialist är ett smart karriärval för dig som...
Läs mer