
Automation och modernisering i köttbranschen
Automation och modernisering i köttbranschen
Kursens innehåll
Mål och syfte är att ge den studerande kunskaper om den pågående digitaliseringsprocessen av köttindustrin och de möjligheter automatisering genererar. Den studerande får vidare färdigheter i att utveckla en given organisations digitalisering med fokus på ökad livsmedelssäkerhet, minskat svinn och ökad diversifiering av köttet och för att öka tilltron för svenskproducerade livsmedel både nationellt och internationellt.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Behörighet. Det här behöver du kunna för att gå utbildningen
För att kunna söka till utbildningen behöver du uppfylla grundläggande behörighetskrav. Det innebär att du måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper, färdigheter och kompetenser. Vissa utbildningar kan också ha särskilda förkunskapskrav.
Vänligen notera: För att bli registrerad som studerande på en YH-utbildning hos Myndigheten för yrkeshögskolan krävs ett giltigt svenskt personnummer eller samordningsnummer. Detta för att säkerställa att vi registrerar korrekta personuppgifter hos myndigheten.
För mer information och vid frågor om person-/samordningsnummer se:
Samordningsnummer | Skatteverket eller besök deras närmaste kontor.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av

Inspiration
Thomas Betong i ledningsgruppen – ”Vi vill forma framtidens betongingenjörer”
Thomas Betong har varit engagerade i utbildningen Betongingenjör hos YH...

Inspiration
Evelina utbildar sig inom framtidens mat och proteiner
När Evelina Liedman bestämde sig för att läsa till Gastronomiledare –...

Inspiration
Från florist till tekniker tunga maskiner och fordon
För Rebecca Rastad blev utbildningen Tekniker tunga maskiner och fordon en väg...

Kompetensutveckling – vad är det?
Kompetensutveckling handlar om att medvetet stärka sina kunskaper och färdigheter...