
Automation och modernisering i köttbranschen
Automation och modernisering i köttbranschen
Kursens innehåll
Mål och syfte är att ge den studerande kunskaper om den pågående digitaliseringsprocessen av köttindustrin och de möjligheter automatisering genererar. Den studerande får vidare färdigheter i att utveckla en given organisations digitalisering med fokus på ökad livsmedelssäkerhet, minskat svinn och ökad diversifiering av köttet och för att öka tilltron för svenskproducerade livsmedel både nationellt och internationellt.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Behörighet. Det här behöver du kunna för att gå utbildningen
För att kunna söka till utbildningen behöver du uppfylla grundläggande behörighetskrav. Det innebär att du måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper, färdigheter och kompetenser. Vissa utbildningar kan också ha särskilda förkunskapskrav.
Vänligen notera: För att bli registrerad som studerande på en YH-utbildning hos Myndigheten för yrkeshögskolan krävs ett giltigt svenskt personnummer eller samordningsnummer. Detta för att säkerställa att vi registrerar korrekta personuppgifter hos myndigheten.
För mer information och vid frågor om person-/samordningsnummer se:
Samordningsnummer | Skatteverket eller besök deras närmaste kontor.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av

Inspiration
Från praktik till anställning – LIA på Swecon i Linköping
LIA-perioder – lärande i arbete – är en viktig del...

Inspiration
Efter 20 år i arbetslivet satsade Daniel på att utbilda sig till Elingenjör
En längtan tillbaka gjorde att Daniel Bengtsson, efter 20 år...

Inspiration
Rehana gör sin LIA i Cypern – tack vare Erasmus+
Rehana Hallberg älskar att resa och möta nya människor, vilket...

Nyhet
Nya ansökningar för NY inskickade till MYH
I fredags den 7 november skickade YH Akademin in ansökningar...




