
Automation och modernisering i köttbranschen
Automation och modernisering i köttbranschen
Kursens innehåll
Mål och syfte är att ge den studerande kunskaper om den pågående digitaliseringsprocessen av köttindustrin och de möjligheter automatisering genererar. Den studerande får vidare färdigheter i att utveckla en given organisations digitalisering med fokus på ökad livsmedelssäkerhet, minskat svinn och ökad diversifiering av köttet och för att öka tilltron för svenskproducerade livsmedel både nationellt och internationellt.
För att bli antagen och kunna studera på en YH-utbildning måste du ha ett svenskt personnummer/samordningsnummer och vara folkbokförd i Sverige.
Behörighet. Det här behöver du kunna för att gå utbildningen
För att kunna söka till utbildningen behöver du uppfylla grundläggande behörighetskrav. Det innebär att du måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande kunskaper, färdigheter och kompetenser. Vissa utbildningar kan också ha särskilda förkunskapskrav.
Vänligen notera: För att bli registrerad som studerande på en YH-utbildning hos Myndigheten för yrkeshögskolan krävs ett giltigt svenskt personnummer eller samordningsnummer. Detta för att säkerställa att vi registrerar korrekta personuppgifter hos myndigheten.
För mer information och vid frågor om person-/samordningsnummer se:
Samordningsnummer | Skatteverket eller besök deras närmaste kontor.
Bakom kulisserna, berättelser att inspireras av

YH Akademin auktoriseras som drönarskola (ADS)
YH Akademin har godkänts som Auktoriserad drönarskola (ADS) av Transportstyrelsen, ett erkännande...

Nyhet
Välkommen på digitalt öppet hus hösten 2025
Är du intresserad av att studera ett program eller kurs...

Inspiration
Framtidsyrken att satsa på
Med en digital utveckling som går snabbt framåt kommer både...

Inspiration
Eva gick grönyteutbildningen – fick jobb direkt
Efter ett helt arbetsliv inom detaljhandeln valde Eva Kivirinta att...